Arhivă

Accident rutier soldat cu decesul conducătorului auto, pe DN 6, la Jupa

Un accident rutier a avut loc în această seară, în jurul orei 19:35, pe DN 6 Caransebeș, la sensul giratoriu spre Jupa, unde un autoturism s-a răsturnat în afara părții carosabile a drumului.

Din primele cercetări, polițiștii de la Poliția Municipiului Caransebeș, care s-au deplasat la fața locului, au stabilit că autoturismul, cu o persoană la bord, circula pe DN 6, din direcția Caransebeș către Lugoj, iar la km 458 s-ar fi răsturnat în afara părții carosabile, după ce a lovit inelul de protecție al sensului giratoriu de la intersecția cu Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeș.

Pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș au intervenit, de urgență, cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, iar la locul accidentului a ajuns și o ambulanță SMURD.

Echipajele de intervenție au descarcerat și au extras victima din autoturism, un bărbat de aproximativ 45 de ani, aflat în stare de inconștiență și care prezenta traumatisme și leziuni incompatibile cu viața, fiind declarat, din păcate, decesul.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts