Home / Banat / NU MAI CUMPĂRAȚI PÂINE CONGELATĂ! La Brutărașu îți oferă pâine frământată cu maia, proaspăt scoasă din cuptor VIDEO

NU MAI CUMPĂRAȚI PÂINE CONGELATĂ! La Brutărașu îți oferă pâine frământată cu maia, proaspăt scoasă din cuptor VIDEO

„Nicio masă fără pâine!”, pare a fi deviza reșițenilor. Cu toate acestea oferta nu este extrem de sănătoasă și de recomandat, pentru că majoritatea magazinelor de pâine sau supermarketuri vând fie pâine congelată, fie o pâine cu foarte mulți amelioratori și chimicale.

Alternativa o aduce un antreprenor tânăr care a îndrăznit să înfrunte criza și să deschidă la Reșița prima brutărie ca pe vremea bunicii: pâine făcută cu maia, fie că e simplă, cu cartorfi, măsline sau ceapă, proaspăt frământată chiar în ziua în care o cumperi și, nu de puține ori, chiar proaspăt scoasă din cuptor!

Fie că alegi magazinul de pe Strada IL Caragiale Nr 4 (lângă Digi) fie că îl alegi pe cel de pe Bulevardul Republicii Nr 19 (în Govândari, vis-a-vis de RCS-RDS), ai posibilitatea să cumperi pâine adevărată, făcută ca la bunici. Iar dacă alegi magazinul de pe Strada IL Caragiale, poți să și vezi cu ochii tăi cum angajații frământă pe loc și coc pâinea.

Și, cum tot e criză, soluția cea mai bună este să alegem și să cumpărăm mereu de la producătorii locali!

La Brutărașul, alternativa sănătoasă pentru „pâinea cea de toate zilele”.

 

About cristian.frant

Check Also

Festivalul Focului la Reșița

Continuă seria evenimentelor #Reșița250 cu “Festivalul Focului”, un eveniment dedicat Reșiței industriale! În acest weekend, …

Lasă un răspuns