Home / Banat / Școlile din județul Carș-Severin își redeschid porțile de luni

Școlile din județul Carș-Severin își redeschid porțile de luni

După trei luni de predare online, elevii revin în sfârşit în sălile de clasă de luni, 8 februarie.

Potrivit declarațiilor venite din partea Preşedintelui, Klaus Iohannis, începând de luni, majoritatea copiilor vor merge fizic la şcoală, în scenarii differentiate, în funcţie de numărul de îmbolnăviri de COVID din fiecare localitate.

În acest sens, având în vedere contextul epidemiologic local, își redeschid, din nou porțile pentru elevi și preșcolari, cu prezența fizică la școală a tuturor claselor și: Școala Gimnazială „Iuliu Birou ” Ticvaniu Mare, împreună cu structurile arondate: Școala Primară și Grădinița P.N. Secășeni, Școala Primară și Grădinița P.N. Cârnecea , Grădinița P.N. Ticvaniu Mic, începând cu ora 08.00.

“Dragi părinți, bunici si elevi, s-au luat toate măsurile necesare desfășurării activităților în condiții de siguranță, cu respectarea prevederilor Ordinului comun MEC/MS nr. 3235/93/04.02.2021, publicat în Monitorul Oficial.Vă așteptăm cu mare drag!”- a declarat directorul Cioc Ioan Ovidiu.

About editor editor

Check Also

Reguli de carantină in zona municipiului Timișoara și a localităților limitrofe

Având in vedere prevederile Ordinului Departamentului pentru Situații de Urgență din 06.03.2021 privind instituirea măsurii …

Lasă un răspuns