Home / Caraş-Severin / Partidul Verde îndeamnă cetățenii să iasă la vot duminică!

Partidul Verde îndeamnă cetățenii să iasă la vot duminică!

Moldova Nouă trăieşte un moment istoric.După ce a fost anulată reagelerea în funcţie a primarului Adrian Toma care, a primit votul majorităţii cetăţeniilor, de către Biroul Electoral Central şi au fost admise apelurile formulate de aceştia, instanţa supermă a dispus reluarea alegerilor locale. La fel de încurcată e și situația şi în cazul Consiliului Local, care nu a fost învestit, deși în cazul consilierilor nu s-a contestat nimic.

În aceste condiţii, concetăţenii sunt aşteptaţi într-un numar cât mai mare la vot, duminică, 24 ianuarie 2021, pe buletinul de vot găsind doar candidații PNL și Partidului Verde, Ion Chisăliță, respectiv Eugen Băleanu.
Potrivit declaraţiilor venite din partea reprezentanţiilor Partidului Verde, pe lângă acest moment de anvergură, este o nouă șansă de a demonstra cât de mult contează în acest moment o schimbare, o schimbare de care Moldova Nouă şi statele aparţinătoare să se poată bucura, iar partidul reprezentat de Eugen Băleanu, vine cu dorința de a avea loc aceasta schimbare prin aplicarea proiectelor prezentate până acum.
Votul fiecărui cetăţean contează!

About editor editor

Check Also

Un autoturism a fost cuprins de flăcări pe autostrada A1

In jurul orei 10:30, autoritățile din Timișoara au fost solicitate să intervină  pentru stingerea unui …

Lasă un răspuns