Home / Banat / Banca Comercială Română va implementa, începând din 19 octombrie , un nou mod de funcționare la nivelul întregii rețele teritoriale!

Banca Comercială Română va implementa, începând din 19 octombrie , un nou mod de funcționare la nivelul întregii rețele teritoriale!

Banca Comercială Română va implementa , începând din 19 octombrie , un nou mod de funcționare al întregii rețele teritoriale , clienții având acces în sucursale în baza unei programări telefonice .

BCR decide extinderea unui proiect pilot de programări prin telefon , derulat în 12 sucursale pe parcursul ultimelor luni ale acestui an , dovedindu-se un real succes.

Noul program adoptat de BCR promite un nou concept de funcționare în rețeaua de bănci , care urmărește îmbunătățirea eficienței operaționale prin creșterea gradului de confort pentru clienți , scurtarea timplior de așteptare și sporirea protecției pentru clienții BCR.

De asemenea BCR încurajează utilizarea platformei de digital banking , George !

Extinderea sistemului la nivelul întregii rețele este una temporară , generată de creșterea într-un ritm alert , la nivel național , a ratei de cazuri de infectare cu COVID-19 , evitând astfel și formarea cozilor din față unităților bancare .

About cristian.frant

Check Also

Cupa Golden Kids la handbal fete junioare III – ediție aniversară

Data de 11.01.2022 marchează ziua în care Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa aniversează 5 …

Lasă un răspuns