Arhivă

Un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie din Verendin

În jurul orei 7, în dimineața din 12 octombrie 2020, Poliția din Băile Herculane a primit un apel telefonic prin serviciul 112, fiind sesizată despre faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani ar fi incendiat o femeie de 57 de ani pe o strada din localitatea Verendin, aruncând cu benzină peste aceasta și dându-i foc.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la locul faptei unde s-au confirmat cele sesizate prin apelul telefonic, femeia incendiată fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată de urgență la spital. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 49 de ani în cauză, acesta fiind dus la sediul poliției pentru a fi cercetat și pentru a i se dispune măsurile legale care se impun pentru starea de fapt.

Ca urmare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, i-au întocmit bărbatului documentele pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă  de omor și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul, apoi vor fi dispuse măsuri conform Codului de procedură penală.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Restrictii pe A1!

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara informează participanţii la trafic că, până în data de 08.08.2017, JV…