Home / Banat / Un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie din Verendin

Un bărbat a aruncat cu benzină peste o femeie din Verendin

În jurul orei 7, în dimineața din 12 octombrie 2020, Poliția din Băile Herculane a primit un apel telefonic prin serviciul 112, fiind sesizată despre faptul că un bărbat în vârstă de 49 de ani ar fi incendiat o femeie de 57 de ani pe o strada din localitatea Verendin, aruncând cu benzină peste aceasta și dându-i foc.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la locul faptei unde s-au confirmat cele sesizate prin apelul telefonic, femeia incendiată fiind preluată de un echipaj al Serviciului de Ambulanță și transportată de urgență la spital. Polițiștii l-au identificat pe bărbatul de 49 de ani în cauză, acesta fiind dus la sediul poliției pentru a fi cercetat și pentru a i se dispune măsurile legale care se impun pentru starea de fapt.

Ca urmare, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, i-au întocmit bărbatului documentele pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă  de omor și continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul, apoi vor fi dispuse măsuri conform Codului de procedură penală.

About cristian.frant

Check Also

Școala duală reșițeană merge mai departe, dar are nevoie de susținere

Școala duală reșițeană a intrat în al cincelea an de existență, „aniversare” profund marcată de …

Lasă un răspuns