Arhivă

Minaur Baia Mare, prea tare pentru CSM Reşiţa. Rosso-nerii reşiţeni au cedat pe final

În ziua a doua a turneului de la Sfântu Gheorghe, CSM Reşiţa a făcut un joc surprinzător de bun în faţa puternicei formaţii Minaur, marea favorită a partidei din etapa a 5-a. Ambele grupări au acuzat probleme de lot, dar rosso-nerii au gestionat mai bine prima repriză. Cu Milosevic şi Vulpe foarte inspiraţi în ofensivă, CSM Reşiţa a condus la pauză cu scorul de 12-10. În partea a doua a întâlnirii s-a mers cap la cap timp de 20 de minute, după care formaţia reşiţeană a avut o uşoară cădere fizică.  Minaur a profitat şi a dominat finalul, reuşind să se impună în cele din urmă cu scorul de 27-24.

“După partida cu Călăraşi, în care am jucat foarte slab, astăzi a fost mult mai bine. Baia Mare este o echipă care se bate acolo, în primele patru locuri. Oricum, 50 de minute am jucat bine, poate în momentele cele mai importante nu am avut încredere în noi, am fost un pic fricoşi, poate ne-am speriat de victorie, pentru că astăzi am jucat chiar foarte bine. O singură problemă am avut: n-am putut să facem ceea ce am discutat pentru a-l opri pe Csepreghi, care ne-a dat 12 goluri. Acolo s-a făcut diferenţa. Oricum, din minutul 50 am fost şi obosiţi, ştiţi în ce condiţii jucăm, asta este. Despre Aleksa Miloşevic pot spune că este un câştig foarte mare, a jucat foarte bine. El este tânăr, are posibilitatea să progreseze enorm. De asta l-am şi adus, şi pe el, şi pe Vladimir Jevtic. Indiferent cu cine jucăm, putem să luăm puncte. Un pic ne lipseşte, un pic de tactică individuală şi de încredere, mai ales când suntem aproape de victorie. Dacă ai o doză de relaxare în momentele importante există posibilitatea să pierzi punctele pe care aproape că le ai în buzunar. Asta trebuie să învăţăm din înfrângeri. Pentru că handbalul se joacă  60 de minute, nu 50”, a declarat la final Bojan Butulija, antrenorul rosso-nerilor.

CSM Reșița: Răzvan Szopka, Paul Simulescu  – Alexa Milosevic (7), Marius Bahan (4), Alexandru Vulpe (4), Răzvan Mledenciu (3), Vladimir Jevtic (2), Lucian Ignat (2), Răzvan Daia (1), Deniss Kirsch (1), Dusan Trifkovic, Snezan Radoslavlevici, Eric Bărbuș, Andrei Bondoc, Olexandr Starchenko. Antrenori: Bojan Butulja, Ilie Vaidasigan.

CS Minaur: Ionuț Ciobanu, Barna Buzogany – Alexandru Csepreghi (12), Sergiu Makaria (4), Ionuț Ramba (3), Tomas Cip (2), Erik Pop (2), Daniel Mureșan (1), Mihai Bușecan (1), Georgel Haiduc (1), Edmilson Andrade Araujo, Daniel Bera, Bogdan Buguleț. Antrenori: Adrian Petrea și Alexandru Sabou.

Echipele participante la turneul de la Sfântu Gheorghe au marţi o zi de odihnă, competiţia urmând să se reia miercuri cu jocurile etapei a 6-a. CSM Reşiţa va evolua în compania formaţiei SCM Politehnica Timişoara, partida fiind programată de la ora 13:45.

foto: facebook Minaur Baia Mare

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts