Home / Banat / Accident fatal între Bozovici şi Bănia. O persoană a murit pe loc

Accident fatal între Bozovici şi Bănia. O persoană a murit pe loc

Un grav accident  s-a produs la miezul nopţii, între Bozovici şi Bănia. Un echipaj SMURD şi unul de pompieri cu o autospecială de stingere, din cadrul Garzii de Intervenție Bozovici, au intervenit de urgență, pentru a da ajutor victimelor evenimentului rutier.

Sosiţi la faţa locului, salvatorii din Garda de Intervenţie Bozovici au găsit un autoturism răsturnat în afara părţii carosabile şi două victime aruncate în afara maşinii. O victimă inconștientă, care prezenta răni multiple,  a fost transportată de urgență de echipajul SMURD la Centrul de permanență Bozovici,  de unde a fost ulterior preluată de un echipaj al Ambulanţei și dusă la UPU Reșita. Celei de-a doua victime, care nu prezenta semne vitale, i s-au aplicat de îndată manevrele de resuscitare, dar fără rezultat. Poliţiştii care au efectuat cercetări la faţa locului urmează să stabilească în ce împrejurări s-a produs tragedia.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

Pregătiri pentru marea vaccinare! Vârstnicii şi românii cu boli cronice vor fi primii beneficiari ai campaniei

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare pentru combaterea infecţiei cu noul coronavirus, a …

Lasă un răspuns