Moment delicat pentru echipa de fotbal CSM Reşiţa, care se confruntă cu primele cazuri de coronavirus! Cinci persoane au avut teste pozitive, dar niciunul dintre cei infectaţi nu prezintă simptome. Este vorba despre doi fotbalişti şi trei membri ai staff-ului, precizează preşedintele Cristian Bobar.

„Cu toţii sunt bine, sunt asimptomatici. Băieţii şi-au făcut analizele, sunt izolaţi şi sperăm să revină lângă noi după cele 14 zile de izolare. La stadion s-a efectuat dezinfecţia, de fapt noi săptămânal facem acest lucru. Au fost dezinfectate vestiarele, birourile, sala de mese. În afara acestor probleme, lotul este în regulă. Astafei şi-a revenit, dar Matulevicius este în continuare accidentat. Suntem în negocieri cu un fotbalist care a jucat în Liga I, până diseară vom afla dacă vom semna sau nu cu el, pentru că trebuie să ne mai întărim puţin în ofensivă. Ne aşteaptă sâmbătă meciul de acasă cu Unirea Slobozia, un meci care nu este uşor; jucăm cu o nou-promovată, dar este o echipă bună, care poate face oricând surprize. După victoria de la Buzău, trebuie să consolidăm ceea ce am realizat şi să luăm trei puncte ca să mai urcăm în clasament. Programul nostru este destul de încărcat, vom juca în Cupă miercurea viitoare cu FCU Craiova la Severin, apoi ne vom deplasa sâmbătă la Metaloglobus. E un program greu, trebuie să gestionăm foarte bine situaţia”, a declarat astăzi şeful din Valea Domanului.

Partida CSM Reşiţa – AFC Unirea 04 Slobozia, joc din etapa a 6-a, se va disputa sâmbătă, 3 octombrie, de la ora 11.00, pe arena „Mircea Chivu”. Urmează apoi meciul din turul 3 al Cupei României: miercurea viitoare, la ora 14:30, rosso-nerii vor evolua la Severin contra colegei de eşalon FCU Craiova 1948, actualul lider al Ligii a II-a. Săptămâna se va încheia cu o nouă deplasare lungă: sâmbătă, 10 octombrie, CSM Reşiţa va juca la Metaloglobus Bucureşti.

Leave a reply