Home / Banat / Cod ROȘU la Cadastru

Cod ROȘU la Cadastru

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) din Reșița și-a suspendat de astăzi și până în  16 octombrie activitatea cu publicul. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi dintre angajați au fost infectați cu noul coronavirus COVID-19.

Conducerea OCPI Caraș-Severin a înștiințat Direcția de Sănătate Publică și a dispus dezinfectarea sediului.

Până în data de  16 octombrie , persoanele fizice și juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererile de înscriere, recepţie sau avizare însoţite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul sau accesând site-ul OCPI Caraș-Severin www.ocpi-cs, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns