Home / Banat / Cod ROȘU la Cadastru

Cod ROȘU la Cadastru

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) din Reșița și-a suspendat de astăzi și până în  16 octombrie activitatea cu publicul. Măsura a fost luată ca urmare a faptului că doi dintre angajați au fost infectați cu noul coronavirus COVID-19.

Conducerea OCPI Caraș-Severin a înștiințat Direcția de Sănătate Publică și a dispus dezinfectarea sediului.

Până în data de  16 octombrie , persoanele fizice și juridice autorizate, delegații notariali, executorii judecătorești și cetățenii pot depune on-line cererile de înscriere, recepţie sau avizare însoţite de înscrisul prin care se constată actul sau faptul juridic a cărui înscriere este solicitată sau, după caz, de înscrisul pentru care se solicită recepţia sau avizarea.

Cetățenii pot solicita on-line extrase de carte funciară pentru informare și extrase de plan cadastral pe ortofotoplan accesând https://epay.ancpi.ro/ sau prin intermediul persoanelor fizice/juridice autorizate sau a birourilor notariale.

De asemenea, solicitanții pot primi informații referitoare la serviciile oferite de OCPI Caraș-Severin prin e-mail sau accesând site-ul sau accesând site-ul OCPI Caraș-Severin www.ocpi-cs, dar și prin intermediul unui call-center, care va funcționa de luni până joi în intervalul orar 08.00 – 16.30 și vineri între orele 08.00-14.00.

Audiențele vor fi acordate doar telefonic sau prin e-mail.

About Daniela Tudor

Check Also

Pregătiri pentru marea vaccinare! Vârstnicii şi românii cu boli cronice vor fi primii beneficiari ai campaniei

Medicul Valeriu Gheorghiţă, coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare pentru combaterea infecţiei cu noul coronavirus, a …

Lasă un răspuns