Arhivă

Dominic Fritz a sărbătorit victoria în Piaţa Victoriei din Timişoara: De azi ştergem cuvintele “nu se poate” din vocabularul Timişoarei!

Candidatul USR la Primăria Timişoara, Dominic Fritz, a sărbătorit victoria din alegerile locale în Piaţa Victoriei, alături de o mulţime entuziastă. “De azi ştergem cuvintele «nu se poate» din vocabularul Timişoarei”, a afirmat el.

“Au spus că nu putem câştiga. Dar am încercat şi am reuşit. De azi ştergem cuvintele «nu se poate» din vocabularul Timişoarei. De azi nu ne mai lăsăm paralizaţi de frică că suntem singuri acolo, pentru că nu mai suntem. Dragi timişoreni, mulţumesc! Mulţumesc pentru votul vostru, pentru încrederea voastră, pentru energia voastră. Voi sunteţi inspiraţia care a făcut că această campanie să reuşească. Mulţumesc. Vreau de acum să şi mulţumesc şi delegaţilor care încă numără voturile în secţie, încă nu ştim rezultatul final. Timişoara astăzi a scris din nou istorie. Timişoara astăzi a înfăptuit o nouă revoluţie. Astăzi, Timişoara a încheiat, prin vot, definitiv, perioada de tranziţie de 30 de ani. Şi e o onoare incredibil de mare pentru mine că m-aţi ales primarul vostru. Un om care a venit pentru prima dată aici în 2003, care nu vorbeam niciun cuvânt în română. Pentru prima oara, România a ales un primar care nu s-a născut în România”, a declarat Dominic Fritz.

Candidatul USR a adăugat că Timişoara este şi va fi un oraş european.

”Timişorenii astăzi au spus foarte clar şi răspicat, Timişoara a fost, este şi va fi un oraş european. Şi Timişoara a scris nu doar istorie în România, ci în toată Europa. Astăzi, un oraş european a ales un primar european şi trimitem un semnal foarte clar că Timişoara şi Banatul aparţin istoric şi cultural Europei. România aparţine Europei. Administraţia noastră va fi un model pentru toată România, un model pentru o administraţie deschisă şi transparenţă şi digitalzata, europeană. Asta, datorită vouă”, a mai declarat noul primar al Timişoarei.

Dominic Fritz este cetăţean german şi a candidat din partea USR la Primăria Timişoara. Nicolae Robu (PNL), actualul primar, s-a declarat înfrânt la alegerile locale.

sursa: News.ro

foto: facebook Dominic Fritz

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts