Un bărbat de 52 de ani este bănuit că în seara zilei de 23 septembrie în jurul orei 20.00, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția de 51 de ani și nepoata de 21 de ani, în urma unor discuții contradictorii, le-ar fi agresat fizic pe cele 2 femei.

În urma loviturilor primite, femeia de 51 de ani a fost transportată cu Ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, medicii stabilind faptul că acesteia i-a fost pusă în primejdie viața.

Polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița, au întocmit în acest caz acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală săvârșită asupra unui membru de familie- violență în familie și au emis ordin de protecție provizoriu, pe o perioadă de 5 zile.

În cursul acestei zile, 25 septembrie, bărbatul de 52 de ani va fi  fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere legală de arestare.

Pe întreg parcursul procesului penal, persoana cercetată beneficiază de drepturile și garanțiile prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.

Leave a reply