Arhivă

Mesajul unui alegător din Rusca Montană

La început popa a susținut pe Ecobici, a profitat cat a putut.

Cand nu a mai fost multumit de Ecobici, vi la propus pe Solomonesc, si de ăsta a profitat cât a putut. Acum nu mai e mulțumit de cat a agonisit de pe spatele lui Solomonesc si va propune candidat pe propriul fiu. Până când va lăsați conduși de străini și de un preot care ar trebui să stea departe de politică, iar Biserica să nu fie implicată în alegeri?!

Va rog frumos nu mai dati vina pe străini ca au interese la Rusca Montană, fiindcă dumneavoastra, cei din Rusca Montană ati votat acești străini ascultând de un preot străin. Totusi de această dată puteti alege si pe cineva din Rusca Montană: pe Delia care nu e străină.

Voi votați primarul care va conduce primăria din Rusca Montană, voi să fiti responsabili pe cine puneti ștampila. ”Nu am ales sa fac alianță cu fiul preotului, pentru ca imi doresc sa fiu un primar care să se ocupe de comuna Rusca Montană, nu imi doresc sa fiu primar cum au fost cei înaintea mea si sa ma ocup cu organizarea de excursii la manastiri si alte activitati care sunt în sarcina preotului nu a primarului!” ne-a spus clar Tulea Delia Elena, canidatul PNL pentru Primăria Rusca Montană.

”Imi doresc ca lucrurile să intre în normalitate in comună noastră, primarul să fie primar si sa se ocupe de primărie, iar preotul sa se ocupe de biserică, nu de politică! Schimbarea la Rusca Montană trebuie să înceapă chiar cu preotul care, de douăzeci de ani, se ocupă doar de politică, lucru care nu este legal și firesc!” mai spune candidatul PNL la Primăria Rusca Montană.

Votați Delia, votati stabilitate si normalitate!

PE

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts