Etapa a cincea a ligii secunde i-a pus din nou pe drumuri pe fotbaliştii rosso-neri. După Bacău, al doilea adversar al reşiţenilor din celălalt capăt al ţării este SCM Gloria Buzău, o echipă care a înregistrat până acum o victorie şi trei rezultate de egalitate. Deşi nu se va putea baza pe trei jucători importanţi, antrenorul Alexandru Pelici speră ca elevii săi să obţină un rezultat pozitiv pe terenul Gloriei.

„Este a doua deplasare lungă pentru noi, ne aşteaptă un joc contra unei echipe care nu a pierdut în acest debut de campionat, o formaţie bine pregătită fizic, care a revenit atât în meciul cu U Cluj, cât şi în etapa trecută, cu Farul, de la 0-1, respectiv 0-2. În primul joc menţionat a reuşit să câştige, iar în al doilea a scos un egal pe terenul Farului. Asta spune multe despre puterea şi pregătirea lor fizică.  Cu siguranţă vor încerca să câştige jocul, dar să sperăm că vom reuşi să plecăm cu puncte sau puncte, aşa cum am reuşit la Bacău. Ne dorim şi noi, nu am venit până aici doar în excursie. Din păcate, avem trei jucători care sunt scoşi din calcul pentru această partidă. Este vorba despre Matulevicius, Astafei şi Vădrariu, care sunt accidentaţi, dar sperăm că vom fi inspiraţi în alcătuirea formaţiei, iar cei care vor intra în locul lor să-şi facă treaba. Pentru asta avem un lot de 20-22 de jucători. Acum e momentul ca aceia care au jucat mai puţin, sau deloc, să intre şi să-şi facă datoria”, a declarat Alex Pelici.

Partida SCM Gloria Buzău – CSM Reşiţa se va disputa mâine, de la ora 11.00. Înaintea acestui joc, Gloria Buzău ocupă locul 9, cu 6 puncte din patru meciuri, în timp ce reşiţenii se află pe 15, cu 4 puncte adunate din trei partide.

Leave a reply