Home / Banat / Împreună am reușit să punem județul pe calea cea dreaptă de dezvoltare

Împreună am reușit să punem județul pe calea cea dreaptă de dezvoltare

Este concluzia trasă de președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, după cei 4 ani de mandat în fruntea forului legislativ județean.

Astăzi a avut loc ultima ședință a Consiliului JudețeanCaraș-Severin,  în actuala formulă,  în care s-au adoptat câteva hotărâri care au vizat cofinanțări pentru mai multe proiecte transfrontaliere și europene dar și alocarea sumei de 20.000 de lei din fondul de rezervă al Guvernului pentru repararea unui podeț calamitat de pe DJ 571C, la ieșire din Pârneaura.

La finalul ședinței, Silviu Hurduzeu a remarcat buna colaborare din Consiliu, având în vederea că peste 95% dintre proiectele propuse de-a lungul anilor au fost aprobate în unanimitate ”chiar și când s-au repartizat bani către UAT-uri”- după cum a precizat.

El a mai urat mult succes candidaților la funcția de președinte și consilieri, chiar dacă sunt pe liste diferite :”Sper ca viitorul consiliu să facă lucruri mai multe și mai bune decât le-a făcut actualul consiliu” – a mai spus el.

Si doctorul Paul Purea a mulțumit colegilor pentru modul în care au înțeles să-și facă treaba și le-a dorit ”să ne vedem cine știe când”. Comentarii privind colaborarea între consilieri au făcut și Ion Cojocaru-PNL și Ioan Crina-PSD și nu au uitat să mulțumească și aparatului de specialitate al Consiliului Județean, care a răspuns solicitărilor cu promptitudine și profesionalism după cum au apreciat aceștia.

About Daniela Tudor

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns