Arhivă

Mărşăluitorii reşiţeni, pregătiţi pentru Naţionalele de 20 de km. Octavian Măzăran: “Ne dorim să aducem cât mai multe medalii pentru oraşul nostru”

După câteva luni de pregătire la domiciliu, în perioada celor mai severe restricţii,  şi aproape o vară întreagă petrecută în cantonament la Buziaş, mărşăluitorii reşiţeni sunt pregătiţi să dea primul examen al toamnei. Nouă atleţi de la CS Universitatea şi CS Municipal Reşiţa vor lua startul la Campionatele Naţionale de Marş 20 km pentru seniori, tineret şi juniori, care se vor desfăşura sâmbătă, 12 septembrie, pe stadionul “Iolanda Balaş Soter” din capitală. Sportivii pregătiţi de tehnicienii Octavian Măzăran, Gheorghe Ardeleanu şi Marius Cocioran sunt gata să-şi apere titlurile naţionale, deloc puţine, cucerite în ultimii ani.

“Reşiţa va participa cu două echipe de seniori, una la băieţi şi una la fete, precum şi cu o echipă de tineret, la băieţi. Echipa masculină de seniori va fi formată din Marius Cocioran, Narcis Mihăilă şi Atila Balogh, iar echipa feminină de senioare le va avea în componenţă pe Mihaela Puşcaşu, Lăcrămioara Căruceriu şi Loredana Cocoş.  Echipa de tineret va fi formată din Remus Rădoi, Ionuţ Pleşu şi Samuel Poliţă. Toţi cei nouă reprezentanţi ai Reşiţei vor participa atât la individual, cât şi în competiţiile pe echipe. Ca şi în ceilalţi ani, ne dorim să aducem cât mai multe medalii pentru oraşul nostru, şi în acelaşi timp sperăm să ne păstrăm titlurile de campioni naţionali individuali şi pe echipe, dacă se poate, atât la băieţi, cât şi la fete. După încheierea stării de urgenţă, sportivii noştri au avut parte de un cantonament în staţiunea Buziaş, unde a avut loc pregătirea pentru Naţionale”, a precizat Octavian Măzăran, directorul Clubului Sportiv Universitatea Reşiţa.

Disputarea Campionatului Naţional de 20 km marş a fost incertă, din cauza riscurilor implicate de pandemia de coronavirus. În cele din urmă, organizatorii au optat pentru o competiţie care  se va desfăşura, în premieră, doar pe stadion. Concret, mărşăluitorii vor parcurge 50 de ture pe arena “Iolanda Balaş Soter” , în locul celor 20 de ture pe şosea din anii anteriori.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts