Mai mulţi bărbaţi au blocat în trafic un şofer într-o intersecţie şi au tăbărât cu bâte asupra celui aflat la volan. Poliţiştii fac cercetări pentru depistarea persoanelor implicate.

Incidentul a avut loc în noaptea de duminică spre luni, în intersecţia Calea Aradului cu strada Miresei din Timişoara. Un tânăr de 29 de ani care aştepta la semafor a fost atacat de mai mulţi bărbaţi înarmaţi cu bâte, care au venit cu o altă maşină care a venit brusc în faţa celui care aştepta, blocându-l. Atacatorii au lovit maşina, în timp ce şoferul încerca să scape.

Acesta a dat cu spatele câţiva metri, însă n-a scăpat de agresori, care au reuşit să-l lovească de câteva ori. În cele din urmă a scăpat şi a fugit. Nu a fost rănit grav. Potrivit poliţiştilor, a fost vorba de o reglare de conturi după o răfuială mai veche între mai mulţi romi din Timişoara. După acest incident, oamenii legii au deschis o anchetă.

„În acest moment se efectuează cercetări în vederea depistării persoanelor implicate, în baza unui dosar penal deschis sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere, lovire şi alte violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice”, au transmis reprezentanţii IPJ Timiş.

sursa: News.ro

foto: b1.ro

Leave a reply