Home / Banat / Naţionalele de seniori şi Balcaniada de juniori, ultimele provocări ale sezonului pentru vitezista Daria Grigoroiu!

Naţionalele de seniori şi Balcaniada de juniori, ultimele provocări ale sezonului pentru vitezista Daria Grigoroiu!

Campioană naţională la 100 m garduri în cadrul Naţionalelor U20, vitezista Daria Grigoroiu mai are în faţă sezonul acesta două mari provocări: mâine şi poimâine, sportiva legitimată la CSU-CSS Reşiţa va concura la Naţionalele de seniori şi tineret de la Cluj-Napoca, iar peste încă o săptămână, reşiţeanca va lua startul în proba ei favorită, 100 m garduri, la Balcaniada de juniori de la Istanbul. Deşi concurenţa va fi una foarte puternică, Daria se arată încrezătoare:

„La campionatul U20 am participat la o categorie de vârstă mai mare decât a mea, şi mă bucur că am reușit să mă impun și să câștig medalia de aur în proba de 100 de metri garduri, cu un timp de 14 secunde și 61 de sutimi. În proba de 200 de metri plat am reușit chiar un personal best, cu 25 de secunde și 0.8 sutimi și astfel am obținut medalia de bronz. La sfârșitul acestei săptămâni voi participa la Campionatul Național de seniori și tineret, iar peste două săptămâni voi lua startul la Balcaniadă”, a declarat Daria Grigoroiu.

Încrezător se arată şi antrenorul ei, profesorul Ştefan Nagy:

„Rezultatul de la U20 ne face să fim un pic mai optimiști în vederea concursului balcanic care va avea loc peste două săptămâni. Cred că vom aborda și cu altă încredere sezonul viitor, pe care-l vom pregăti începând cu luna octombrie. Înainte de Balcaniadă va fi Campionatul Național de seniori și tineret, unde sperăm să obținem o medalie în proba de 100 de metri garduri, dar ca să fiu sincer, ne interesează mai mult concursul balcanic din Turcia”, a declarat profesorul Ştefan Nagy.

About Vali Hora

Jurnalist cunoscut extrem de activ în viața sportivă a comunității

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns