La doar 11 ani, Solovei Nicolae suferă de o tumoră canceroasă care i-a cuprins intreg ficatul!
Micuțul are nevoie de tratamentul celor de la Spitalul Emesy din Turcia, unde s-au mai tratat cazuri similare!

De aici a început o luptă pe două fronturi: una în rugăciune, alta în strângerea banilor necesari pentru transport și investigații. Soții Solovei au cheltuit tot ce aveau la îndemână, neuitându-se la nimic decât la șansa copilului lor de a trăi, de a avea un viitor în față, de a nu se stinge de la o vârstă atât de fragedă. Au reușit să plătească biletele de avion și analizele necesare pentru a ști exact ce urmează.
Cât poate costa viața unui copil? E o întrebare poate retorică, poate lipsită de orice sentiment, dar totuși e o întrebare la care medicina răspunde, poate cu prea multă răceală: 56.000€. Atât trebuie să obțină familia Solovei pentru ca băiatul să poată fi operat și salvat de la un destin tragic.

Viața micuțului Nicolae  depinde acum de bani, iar părinții, după ce au cheltuit tot ce aveau pentru a-l duce pe Nicolae in Turcia, nu mai au cum să strangă această sumă enormă!

Impreună putem strânge suma necesară pentru salvarea lui Nicolae, trimițând un SMS cu textul „Nicolae” la numărul 8832 contribuim cu 2€ la costurile intervențiilor medicale de care depinde viața copilului. Nicolae poate fi scos din ghearele cancerului prin donațiile noastre.
De asemenea, se poate vira orice sumă în conturile Asociației „Salvează o inimă”, specificând numele băiatului.

Donații se pot face:
Denumire entitate: Asociatia „SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala: 31015982
Cont (IBAN) bancar:
Cont RON: RO 05 BTRL 0070 1205 W828 70 XX
Cont Euro: RO 28 BTRL EUR CRT 00 W828 7001
CONT USD: RO 68 BTRL USD CRT 00 W828 7001
COD SWIFT: BTRLRO22
COD BIC: BTRL
Banca Transilvania Botosani

De asemenea, trebuie să specificați numele de familie al copilului:  SOLOVEI atunci cand faceți donația!

Leave a reply