Breaking News
Home / Caraş-Severin / Doi tineri de 15 respectiv 21 de ani au murit in urma accidentului rutier din localitatea Zăvoi!

Doi tineri de 15 respectiv 21 de ani au murit in urma accidentului rutier din localitatea Zăvoi!

Doi tineri, în vârstă de 21, respectiv 15 ani, au decedat, luni, în urma unui accident rutier care a avut loc în localitatea Zăvoi, judeţul Caraş-Severin, după ce două autoturisme s-au ciocnit, iar unul s-a izbit apoi de un stâlp de pe marginea drumului, care a căzut pe maşină. O a treia persoană a fost transportată la spital.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, accidentul a avut loc, luni, pe Valea Bistrei în localitatea Zăvoi de lângă Oţelu Roşu.
”Două autoturisme au fost implicate, cu două persoane încarcerate şi un stâlp căzut pe una dintre maşini”, transmite ISU Caraş-Severin. ”
Doi tineri, unul de 21 de ani şi celălalt de 15 ani, au fost descarceraţi, ei fiind declaraţi decedaţi. O a treia persoană a suferit un atac de panică şi un traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei, fiind transportată la spital.
Sursa: News.ro

About editor editor

Check Also

Grupul de Comunicare Strategică: 5.028 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus, cel mai mare bilanţ zilnic de la declanşarea pandemiei

Numărul total al cazurilor de COVID-19 a trecut de 200.000, după ce Grupul de Comunicare …

Lasă un răspuns