Doi tineri, cu  vârste de 18, respectiv 14 ani, şi-au pierdut astăzi viaţa într-un grav accident rutier care a avut loc la Voislova, pe Valea Bistrei. Două autoturisme au intrat în coliziune, iar unul s-a izbit apoi de un stâlp de pe marginea drumului, care a căzut pe maşină. O a treia persoană a fost transportată la spital. Se pare că vinovat de producerea accidentului ar fi un şofer de 53 de ani din Zăvoi, care nu s-a asigurat în timpul unei manevre de întoarcere, fiind acroşat de un alt autoturism, care circula regulamentar pe sensul de mers Haţeg-Caransebeş. Cel de-al doilea autoturism era condus de băiatul de 18 ani; în urma impactului, maşina acestuia a fost proiectată într-un stâlp de electricitate.

Cei doi tineri au fost descarceraţi, ei fiind declaraţi decedaţi. O a treia persoană a suferit un atac de panică şi un traumatism toracic. Aceasta a fost preluată de un echipaj al Ambulanţei, fiind transportată la spital.

Polițiștii au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Se continuă cercetările în acest caz, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Leave a reply