Doi bărbați și două femei din Ucraina au fost depistați că desfășurau activități ilegale pe teritoriul județului Caraș-Severin. Aceștia lucrau în construcții fără aviz de muncă și au fost depistați de o echipă formată din lucrători ai Poliției de imigrări și ai Inspectoratului teritorial de muncă.
Străinii, cu vârste între 23 și 56 de ani au intrat legal în țara noastră, dar nu au respectat scopul declarat al vizitei și reglementările referitoare la angajarea în muncă. Prin urmare, aceștia au fost conduși la punctul de frontieră în vederea părăsirii teritoriului țării în termen de 24 de ore și a fost instituită interzicerea intrării în țară pentru o perioadă de 6 luni.
De asemenea, la finalizarea cercetărilor față de reprezentanții firmei de construcții vor fi dispuse măsurile legale, respectiv dosar penal și amendă.
Polițiștii Biroului de imigrări fac apel către toți străinii de pe raza județului să fie contactați pentru rezolvarea aspectelor legale ce țin de activitățile desfășurate pe teritoriul României, atât telefonic, cât și on-line.

Leave a reply