Arhivă

Liliana Dragomir, printre fruntaşe la Semimaratonul din Croaţia!

Cea de-a IX-a ediţie a Campionatelor Balcanice de Semimaraton s-a desfăşurat astăzi la Zagreb, în paralel cu Semimaratonul Internaţional Zagreb 21K. Atleţi de top din nouă ţări balcanice şi peste 800 de alergători în competiţia de masă au participat la evenimentul sportiv din capitala Croaţiei.

Între participante s-a numărat şi atleta caransebeşeană Liliana Dragomir, sportivă legitimată la CSM Reşiţa, care s-a clasat pe un onorant loc 5 în cursa feminină. Atleta pregătită şi însoţită de soţul Călin Dragomir a încheiat cursa de 21 de km într-o oră, 15 minute şi 38 de secunde, timp care reprezintă un nou Personal Best pentru Liliana pe această distanţă! În plus, ea s-a clasat pe locul 5 şi cu echipa feminină a României, în ierarhia pe ţări.

Competiţia din Croaţia s-a desfăşurat în bune condiţii, cu respectarea măsurilor impuse pe timp de pandemie. Toţi atleţii au purtat mască până la linia de start şi le-au putut da jos în momentul începerii cursei.

Maxim Răileanu din Moldova a câştigat competiţia masculină (1:05:58), iar turcoaica Fatma Demir a fost cea mai rapidă în cursa fetelor (1:13:48)

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts