Ultimul joc-test al rosso-nerilor reşiţeni a avut loc vineri seară pe stadionul Municipal din Târgu Jiu, acolo unde CSM Reşiţa a înfruntat formaţia locală Pandurii, în returul dublei întâlniri amicale cu gruparea gorjeană. După 3-2 în Valea Domanului, elevii lui Alexandru Pelici au încheiat victorioşi şi manşa a doua, reuşind să se impună pe arena Pandurilor cu scorul de 3-1. Scorul a fost deschis de reşiţeni în minutul 7, când Buş l-a învins pe goalkeeperul gorjean cu un şut din afara careului. Celelalte trei goluri au căzut aproape de finalul partidei, toate fiind marcate din lovituri de pedeapsă. În minutul 81, Astafei a majorat avantajul reşiţean, transformând un penalty dictat după un henţ în careu. Două minute mai târziu, a fost rândul gazdelor să înscrie din lovitură de pedeapsă, prin Velcotă. Scorul final, 3-1 pentru CSM Reşiţa, a fost stabilit de Vădrariu, tot de la 11 metri.
CSM Reşiţa a început meciul în formula: Cobrea, Lungu, Dumitraș, Dudea, Ilie, Danci, Țegle, Chera, Astafei, Buș, Ene. Au mai intrat: Zimmermann, Szijj, Acka, Vădrariu, Breșneni, Găman, Rimovecz, Matulevicius, Ov. Brașoveanu, Boboc, Dat.
Peste o săptămână, în data de 29 august, este programat începutul oficial al noului sezon de Liga a II-a. CSM Reşiţa e gata de start, în timp ce Pandurii mai aşteaptă rezultatul recursului pe care l-a înaintat, după ce echipa n-a obţinut certificarea pentru liga secundă. Decizia Comisiei de Recurs a FRF va fi anunţată la începutul săptămânii viitoare.

foto: Miruna Mihancea

Leave a reply