Arhivă

Pompierii fac faţă oricărei provocări! Chiar şi în paşi de dans!

Curtea Detașamentului 2 Pompieri Timișoara s-a transformat într-un veritabil ring de dans! Câțiva dintre salvatori au acceptat provocarea  #JerusalemaDanceChallenge şi s-au antrenat în paşi de dans. Cei de la ISU Banat se alătură astfel  mișcării Jerusalema Dance Challenge, care a devenit virală pe internet și a cuprins întreg globul.

„Cine spune că pompierii nu fac faţă provocărilor? #Jerusalema #Challenge a fost transformat într-un antrenament plin de energie de către pompierii din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara! Sperăm ca acest video să vă aducă și dumneavoastră un zâmbet pe buze și energia necesară pentru o zi de muncă”,  au transmis cei de la ISU Banat pe pagina de facebook a instituției.

Videoclipul poate fi urmărit aici.

Video credit: Florin Ruxanda Films

Jerusalema este o melodie lansată la sfârșitul lui 2019 în Africa de Sud, unde a devenit rapid un veritabil hit, pentru a se răspândi apoi pe întreg globul. A apărut apoi provocarea #JerusalemaDanceChallenge, care a adunat mii de videoclipuri în care grupuri mai mari sau mai mici dansează pe melodie. Filmulețele sunt postate pe toate rețelele de socializare, de la Facebook și Twitter până la TikTok și provin din țări și locații de pe tot globul.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts