Home / REŞIŢA / Reşiţa îl salută pe Florin Ciubotariu! Jucătorul celei mai frumoase echipe din istoria handbalului reşiţean şi-a anunţat retragerea

Reşiţa îl salută pe Florin Ciubotariu! Jucătorul celei mai frumoase echipe din istoria handbalului reşiţean şi-a anunţat retragerea

Florin Ciubotariu, fosta extremă stângă a Reşiţei şi a echipei naţionale, şi-a anunţat retragerea din activitatea competiţională. Într-un emoţionant mesaj postat pe pagina sa de socializare, îndrăgitul handbalist originar din Suceava  a mulţumit tuturor celor cu care a colaborat de-a lungul carierei de jucător.

“A fost o mare onoare să joc pentru Suceava! Un privilegiu să antrenez pe CSM Botoşani! Mulţumesc acestui sport deosebit, echipelor unde am evoluat, colegilor, antrenorilor, suporterilor inimoşi. Un loc aparte UCM REŞIŢA!”

Mesajul a strâns o mulţime de aprecieri, iar multe dintre ele au venit din partea suporterilor reşiţeni, care i-au mulţumit şi i-au urat mult succes în noua sa carieră — aceea de antrenor.

Florin Ciubotariu pune punct  după 17 ani prolifici în handbalul românesc. A început handbalul la Liceul cu Program Sportiv Suceava şi a semnat primul contract de profesionist în 2003, cu Fibrex Piatra Neamț. Cei mai buni ani din cariera sa au fost însă aceia petrecuţi la UCM Reșița, formație cu care a câștigat de trei ori Cupa Challenge şi o dată Cupa României. Tot de la echipa pregătită de Aihan Omer în acea perioadă, valoroasa extremă stângă a ajuns și la prima reprezentativă, la care a bifat 64 de apariții.

Florin Ciubotariu a început ultimul sezon ca jucător al grupării CSM Botoșani, iar pe parcurs a devenit antrenor principal al formaţiei botoşănene, care este în cursă în actualul campionat pentru promovarea în Liga Zimbrilor. Cea mai recentă prezenţă a sa la Reşiţa a fost în iarna anului trecut: pe 5 decembrie, Florin a participat, alături de colegii din echipa de aur a Reşiţei, la marcarea unui deceniu de la tripla istorică din Cupa Challenge.

About editor editor

Check Also

Golden Kids Bocșa si-a reluat activitatea!

Asociația Club Sportiv Golden Kids Bocșa si-a reluat activitatea handbalistică în orașul de pe malul …

Lasă un răspuns