Home / Caraş-Severin / Taximetrist cărăşean agresat de doi clienţi. S-a întâmplat la Topleţ

Taximetrist cărăşean agresat de doi clienţi. S-a întâmplat la Topleţ

Doi cărăşeni bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie  au fost reţinuţi şi sunt cercetaţi în prezent de oamenii legii. Bărbaţii de 30 şi 31 de ani din Topleţ ar fi agresat un taximetrist, cu intenţia de a-l deposeda de bunurile pe care le avea asupra sa. Tâlhăria s-a petrecut în cursul nopţii de duminică spre luni. Potrivit anchetatorilor, cei doi suspecţi s-ar fi deplasat cu un taximetru din comuna Mehadia până în comuna Topleț, iar în jurul orei 02:30 i-au cerut taximetristului să oprească mașina pe o stradă lăturalnică, într-un loc întunecos, moment în care bărbatul de 30 de ani l-ar fi lovit pe acesta cu pumnul în zona feței și ar fi încercat să îi sustragă telefonul mobil, cerându-i să îi dea bunurile pe care le avea asupra lui. Taximetristul, un bărbat de 40 de ani din Băile Herculane, a reușit să scape și să apeleze serviciul 112.

“Ulterior, taximetristul a observat că din interiorul mașinii lipseau banii mărunți pe care îi folosea pentru a da rest clienților. După comiterea faptei, cei doi bărbați au fugit de la fața locului, fiind identificați în scurt timp de polițiști și conduși la sediul poliției pentru cercetări și luarea măsurilor legale. Taximetristului i-au fost acordate îngrijiri medicale de către echipajul Serviciului de Ambulanță, fără a fi transportat la spital”, a precizat Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Cei doi bărbați au fost identificați şi conduşi la sediul poliţiei de oamenii legii din Băile Herculane și Secția 4 Poliție Rurală Mehadia, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș. În continuare, au fost întocmite acte premergătoare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată și se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor comiterii faptei.

„Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a mai subliniat Alina Boeru.

About editor editor

Check Also

Foc puternic la Caransebeș

Pompierii militari caransebeșeni au acționat azi-noapte, în jurul orei 02:00, pentru stingere unui incendiu izbucnit …

Lasă un răspuns