Home / Caraş-Severin / Nea Marius Popescu, aplaudat la ultimul popas în Valea Domanului…

Nea Marius Popescu, aplaudat la ultimul popas în Valea Domanului…

Trecerea în eternitate a omului de fotbal Marius Popescu a îndoliat lumea sportului reşiţean. Plecat la cele veşnice cu doar trei zile înainte de a împlini vârsta de 77 de ani, fostul preşedinte al grupării CSM Reşiţa a făcut astăzi un ultim popas, simbolic, la gruparea pe care a condus-o timp de şase ani frumoşi, inclusiv în excepţionalul sezon 1996-1997, când rosso-nerii reuşeau o spectaculoasă promovare pe prima scenă a fotbalului românesc. Trupul neînsufleţit al celui considerat de mulţi cel mai bun conducător din fotbalul reşiţean a fost adus în această după-amiază la sediul clubului din Valea Domanului, unde colegii şi prietenii din lumea sportului, şi nu numai, au venit să-şi ia rămas bun.

„Din păcate, este o zi foarte tristă pentru sportul cărăşean, şi nu numai. Cu părere de rău l-am adus pe nea Marius pentru ultima oară acasă, în Valea Domanului. Sperăm să rămână vie imaginea lui şi tot ceea ce a făcut el pentru fotbalul reşiţean. În ultima perioadă am lucrat cu nea Marius la Asociaţia Judeţeană de Fotbal, pot spune că a fost mereu optimist şi plin de energie, dorea să creeze cât mai mult şi să facă mult bine. A fost un lider adevărat”, a spus actualul şef al AJF-ului cărăşean, Viorel Lolea, şi el fost preşedinte la CSM Reşiţa.

„De când am primit această veste suntem cu toţii trişti; mă refer la antrenori şi la foştii jucători cu care a lucrat nea Marius de-a lungul timpului. Eu personal îl ştiu pe nea Marius Popescu de pe la 10-12 ani ani, din vremea când băteam aici mingea, iar dânsul era preşedintele acestui club. A fost un adevărat om de fotbal, de la care primeai numai sfaturi bune. A fost mereu vesel şi pus pe glume, dar a ştiut să-şi câştige respectul în lumea fotbalului românesc. Marius Popescu a promovat această echipă în Liga I, iar în vremea aceea partidele CSM-ului se jucau cu 12.000-13.000 de oameni în tribune. Nu ne aşteptam să plece aşa neaşteptat dintre noi, transmit condoleanţe familiei îndoliate”, a spus la rândul său Cristian Bobar, actualul preşedinte al grupării CSM Reşiţa.

Cel mai emoţionant moment a fost acela când actualii fotbalişti rosso-neri l-au aplaudat îndelung pe omul care şi-a dedicat întreaga carieră fotbalului din urbea de pe Bârzava.

După un popas de două ore în Valea Domanului, trupul neînsufleţit a fost depus la capela Cimitirului nr. 8 de pe strada Făgăraşului. Slujba de înmormântare va avea loc aici joi, de la ora 14.00. Dumnezeu să-l odihnească.

About editor editor

Check Also

CSM Reșița împlinește 96 de ani

Clubul fanion al Reșiței aniversează astăzi 96 de ani și pasiune în jocul cu balonul …

Lasă un răspuns