Home / BOCŞA / Noi meșteșuguri tradiționale în Banat: confecționarea de arme

Noi meșteșuguri tradiționale în Banat: confecționarea de arme

O arma de vânătoare confecționată artizanal a fost ridicată( ieri, 17 mai) din scorbura unui copac dintr-o pădure de pe raza orașului Bocșa de Serviciul Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase Caraș-Severin.

În plus, aproape 200 de proiectile și cartușe de vânătoare, o parte din ele posibil încărcate artizanal , un pat de pușcă , recipiente ce conțineau pulbere asemanatoare prafului de pușcă și alte obiecte folosite la confecționarea cartușelor de vânătoare au fost găsite la domiciliul unui bărbat din Bocșa,de 45 de ani , încarcerat deja pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectare a regimului armelor și al munițiilor.Din cercetările efectuate a rezultat presupunerea rezonabilă că aceste obiectear fi fost confecționate și deținute în mod ilegal  de bărbatul respectiv.

Întreaga cantitate de arme, proiectile și cartușe de vânătoare , ca și celelalte obiecte, au fost ridicate de polițiști în vederea confiscării.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns