Sâmbătă, 19.10.2019, în sala de sport din cartierul „Nufărul” al orașului Bocșa a avut loc prima ediție a Cupei Golden Kids, la handbal băieți, juniori IV. La această competiție organizată de A.C.S. Golden Kids Bocșa, Primăria și Consiliul Local Bocșa, Casa Orășenească de Cultură Bocșa cu sprijinul părințiilor, ArenaPub Bocșa si SC PATROM SRL, au participat 3 echipe: ACS Golden Kids Bocșa, CS Victoria Nădlac, Sc. Gimnaziala nr 7 „Sf. Maria” Timișoara.

După disputarea partidelor cea mai înaltă treaptă a fost ocupată de Sc. Gimnazială nr. 7 ” Sf. Maria”  Timișoara, urmată pe locul II de C.S. Victoria Nădlac,  iar pe locul III s-au clasat gazdele de la A.C.S. Golden Kids Bocșa. 

La finalul competiției organizatorii au acordat diplome, cupe și bineînțeles tradiționala echipă a turneului compusă din:

  • HARAZIN BENIAMIN – CEL MAI BUN PORTAR – CS VICTORIA NĂDLAC
  • ȘINKA DAVID – CEL MAI BUN CENTRU – CS VICTORIA NĂDLAC 
  • PARASCHIV TOBIAS – CEL MAI BUN EXTREMĂ STÂNGA – CS VICTORIA NĂDLAC
  • MOCANU RADU – CEL MAI BUN INTER STÂNGA – Sc. GIMN. NR. 7 „Sf. MARIA” TIMIȘOARA
  • COSMESCU DENIS – CEL MAI BUN INTER DREAPTA – Sc. GIMN. NR. 7 „Sf. MARIA” TIMIȘOARA
  • POPA RAUL – CEL MAI BUN PIVOT – A.C.S. GOLDEN KIDS BOCȘA
  • ONOFREI SAMUEL – CEL MAI BUN EXTREMĂ DREAPTA – A.C.S. GOLDEN KIDS BOCȘA

Ne bucurăm ca am reușit acum ceva timp să dăm drumul și la secția de handbal băieți în cadrul clubului și mai ales să organizăm și prima competiție acasă, deja de patru ani pot spune că avem ceva experiență în organizarea de competiții, dar fiind prima destinată băieților au fost și câteva emoții, dar constructive. La final totul a ieșit bine, așa cum ne așteptam și asta datorita în primul rând părinților care ne-au fost alături și cărora vrem să le mulțumim. Mulțumim și colegilor noștri de breaslă, Emil Cosmescu  profesor la Școala Gimnazială Nr. 7 din Timișoara și Helmuth Bernhardt antrenorul echipei Victoria Nădlac pentru ca au onorat invitația la competiția noastră și sperăm să colaborăm în viitor și pentru alte turnee. Mulțumim și administrației locale pentru că ne pune la dispoziție sala de sport pentru a ne desfășura antrenamentele și competițiile și în special domnului Dan Liuț care și-a rupt din timpul său pentru a oficia festivitatea de premiere. Fiind primul turneu acasă emoțiile s-au văzut și în jocul băieților, care s-au descurcat onorabil, important pentru ei la vârsta lor nu ar trebui să fie scorul de pe tabelă  ci să joace cât mai multe meciuri pentru că progresul o să se vadă de la partidă la partidă. Doresc să mulțumesc și celor care ne spinjină mereu și anume ArenaPub din Bocșa și SC. Patrom SRL. – ne-a declarat Claudiu Mureșan – vicepreședinte A.C.S. Golden Kids Bocșa

Leave a reply