Astăzi, 03.10.2019, la GPN Gherteniș, structură a Liceului Tehnologic Berzovia, a avut loc o lecție de ecuație fizică și sport neprogramată. Domul profesor Bosioc Bogdan Ionuț a ținut o oră de edcație fizică și sport la grădiniță. Această oră a fost de comun acord între Domnul profesor Bosioc Bogdan și Dominșoara Diana Șușară, profesesor învățământ preșcolar. Activitatea desfășurată a fost efectuată cu acordul părințiilor.

Sunt profesor titular pe catedra de educație fizică și sport la Liceul Tehnologic Berzovia, predau educație fizică și sport și la Școala Gimnazială Gherteniș, structură a Liceului. Am avut bucuria și plăcerea să mă joc cu cei mici de la gradiniță astăzi.  Am avut o discuție cu colega mea Diana , profesor învățământ preșcolar, dacă cu acordul părințiilor și al ei mi-ar permite să vin la orele ei,atunci când îmi permie mie timpul să mă joc cu cei mici de la grădiniță, așa dar astăzi 03.10.2019 am avut plăcerea să „mă joc” cu cei mici , mi-a plăcut enorm reacția lor când au auzit că se vor juca cu „proful de sport”. Personal m-am simițit bine și cu siguranța voi repeta experiența atata timp cât conducerea instituției, părinții și colegii vor fi de acord.  -ne-a declarat prof. BOSIOC BOGDAN IONUȚ – profesor educație fizică și sport la Liceul Tehnologic Berzovia.

Am avut o discuție, mai în glumă mai în serios cu colegul meu, profesorul de educație fizică și sport, Domnul profesor Bosioc Bogdan Ionuț,  și astăzi ne-a făcut o surpiză plăcută, s-a jucat cu FLUTURAȘI mei. Atât copiii cât și colegul meu au fost încântați de experiență si mi-aș dori să se mai repete. – ne-a declarat Șușară Diana – profesor învățământ preșcolar la Liceul Tehnologic Berzovia- structură GPN Gherteniș.

Leave a reply