Arhivă

ASS STAR BERZOVIA echipa de fotbal U 19 locul I la turneul regional

În data de 08.09.2019, cu începere de la ora 10:00 a avut loc un turneu de fotbal juniori U 19 ani desfășurat în localitatea Berzovia. Turneul a fost organizat de către Liceul Tehnologic Berzovia, cu sprijinul Asociației Județene de Fotbal Caraș-Severin, a Consiliului Județean Caraș-Severin și a firmei ProiectMetal din Berzovia. La aceasta competiție au participat 3 echipe și anume ASS STAR BERZOVIA, LICEUL TEORETIC TRAIAN VUIA din FĂGET și CSS REȘIȚA. Câștig de cauză au avut gazdele de la ASS Star Berzovia ocupând locul I. Acest turneu a fost organizat în cadrul proiectului ” FOTBALUL JUVENIL ÎN MEDIUL RURAL” câștigat de ASS STAR BERZOVIA cu finanțare din partea Consilului Județean Caraș-Severin. Valoarea totală a proiectului este de 19.524 ron, cu finanțare din  partea Consilului Județean Caraș-Severin de 17.569,50 ron. Tot în cadrul acestui proiect echipa din Berzovia a  efectuat un cantonament în localitatea Buziaș, în perioada 28.08. – 01.09. 2019.

În cadrul acestui proiect Asociația Sportivă Școlară Star Berzovia a desfășurat mai multe acțiuni: achizioționare de echipament sportiv, efectuare cantonament, organizare Turneu Regional, participare Turneu Deva, participare în campionatul juețean de juniori U 19.

Sunt profesor de educație fizică și sport la Liceul Tehnologic Berzovia din anul școlar 2017-2018. Mă bucur că datorită acestui proiect am reușit sa obținem prin asociația sportivă școlară finanțare din partea Consiliului Județean. Suntem înscrși cu această echipă în campionatul județean de fotbal juniori U 19. Eu având clubul sportiv Golden Kids Bocșa, acasă ca să zic asa la Bocșa, unde sunt președinte și antrenorul secțiilor de handbal, am simțit nevoia de o nouă provocare și am preluat la propunerea conducerii școlii echipa de fotbal juniori. Ca și obiective cu această echipă pot spune că dorim să câștigăm capionatul și foarte important este ca acești copii să facă și altceva, sa le oferim o alternativă de petrecere a timpului liber – ne-a declarat Ionuț Bogdan Bosioc – profesor educație fizică și sport la Liceul Tehnologic Berzovia

sursa foto Claudiu Muresan

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts
Citește mai mult

Cod ROȘU la Cadastru

Biroul de Cadastru și Publicitate Imobiliară (BCPI) din Reșița și-a suspendat de astăzi și până în  16 octombrie…