Arhivă

RĂZVAN CUC: CARAȘ-SEVERINUL TREBUIE SĂ AIBĂ PARTE DE O INFRASTRUCTURĂ DE CALITATE

Ministrul Răzvan Cuc atrage atenția conducerii DRDP Timișoara că în județul Caraș-Severin trebuiesc făcute lucrări de calitate și că ”lucrează cu mandatul pe masă”!

”Cu mult înainte de a veni în judeţul Caraş-Severin, o anunţasem pe colega mea, doamna Luminiţa Jivan, că, pentru cărăşeni, erau planificați pentru a fi reabilitaţi foarte puțini kilometri de drum naţional. Pot spune că, la sfârşitul anului, vom avea aceşti 21,5 km (DN 57 A), 30 de km pe DN 57 (Oraviţa-Moraviţa), 12 kilometri pe centura Caransebeşului şi încă 3 km la Anina. Deci ne ducem undeva la peste 65 de km.
Voi reveni în Caraş-Severin pentru că acolo unde am făcut promisiuni, vreau să văd că se şi implementează ceea ce am promis.
Directorii lucrează cu mandatele pe masă pentru realizarea acestor obiective. Nu le realizează, pleacă acasă!”.

Răzvan Cuc a ținut să le explice primarilor din zonă, veniți să se întâlnească cu el în portul din Moldova Veche, că vechea conducere a PSD Caraș-Severin programase pentru reparații doar 5 km de drum național.
La Socol, în cadrul unei discuții cu primarul Olgiţa Ghiţă, au discutat și despre posibilitatea concesionării portului de la Baziaş către un investitor privat.

”Discuția cu doamna primar a fost deosebit de interesantă, iar problemele pe care mi le-a expus dânsa referitoare la acest port sunt sigur că, în perioada imediat următoare, le vom rezolva.
Voi continua aceste vizite pentru a mă asigura că ritmul de lucru, de la obiectivele aflate în gestiunea ministerului, se va menține la un nivel corespunzător și că ceea ce ne-am asumat prin Programul de Guvernare se implementează.
Am văzut că mesajul meu legat de calitatea lucrărilor a fost recepționat de către majoritatea antreprenorilor: nu fac lucrări de calitate și nu respectă termenele, reziliem contractele cu toate consecințele negative ce decurg pentru ei” a mai spus Răzvan Cuc.
”Guvernul Dăncilă a asigurat toate fondurile necesare pentru investițiile din infrastructură și de aceea nu mai acceptăm nici un fel de rabat de la calitatea sau de la nerespectarea termenelor!” a ținut să sublinieze ministrul.

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts