Home / Banat / Luminița Jivan: ”România este pregătită pentru primul președinte femeie!”

Luminița Jivan: ”România este pregătită pentru primul președinte femeie!”

În cadrul congresului extraordinar al PSD de sâmbătă, doamna președinte Viorica Dăncilă a fost desemnată candidatul PSD la alegerile prezidențiale din toamnă, din 10 și 24 noiembrie.

La congres au participat și au susținut discursuri atât persoane politice din țară, dar și persoane politice din afara țării, cum ar fi președintele Partidului Socialiștilor Europeni, Sergei Stanishev, care a declarat că PSD a avut un impact benefic major asupra cetățenilor prin măsurile luate.
De asemenea, consider că doamna președinte al Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, este persoana care întrunește toate condițiile pentru a fi unul dintre cei mai buni președinți ai acestei țări. România are nevoie de un președinte competent, muncitor, implicat, care să iubească toți românii, să lupte pentru ei, să le rămână alături și să nu facă vreo diferențiere. Viitorul președinte al României trebuie să țină cont de fiecare cetățean, nu doar de cei care i-au oferit votul, iar doamna Viorica Dăncilă este acea persoană! Mai mult decât atât, sunt convinsă că România este pregătită pentru primul președinte femeie!
Perioada care ne așteaptă va fi o nouă provocare pentru noi, ca partid, dar am convingerea fermă că împreună vom reuși să aducem o schimbare în bine! Suntem alături de doamna președinte, Viorica Dăncilă!

Acest text este un advertorial

About Publicitate Advertorial

Check Also

ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021

  ANUNȚ OPRIRE APĂ în ANINA -06.09.2021– str. Poștei, Oltului, Uzinei (parțial)   În vederea eliminării …

Lasă un răspuns