La Reşiţa a fost reluată construcția primului ansamblu rezidenţial privat din ultimii 30 de ani, investiţia ridicându-se la aproximativ șapte milioane de euro.

Este vorba despre complexul rezidențial Banat Real Estate, demarat în anul 2006 și oprit odată cu criza financiară din 2008. Construcția a fost preluată de Romeo Dunca, devenind Reșița City Center.

Intervenția lui Dunca în proiect s-a dovedit de bun augur, construcția ajungând la nivelul al treilea deja și peste 20% dintre apartamente fiind deja contractate de către reșițeni.

„Este primul nostru şantier şi vor fi primele apartamente noi pentru reşiţeni. Nu sunt multe, doar 71, din care 58 sunt de vânzare, plus spaţiile comerciale. Sperăm că va fi o construcţie de referinţă pentru ceea ce va urma. În Reşiţa este primul bloc de acest fel, dar cred că în maximum doi ani, vor mai apărea două sau trei, nu pentru că noi vom mai construi, ci pentru că dinamica oraşului va cere construcţii noi, de calitate pentru reşiţenii care nu vor mai pleca afară, ori care se vor întoarce acasă”, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Reşiţa, omul de afaceri Romeo Dunca.

Acestea vor fi primele apartamente noi construite într-un ansamblu rezidenţial în municipiul de pe Bârzava în ultimii 30 de ani, în afara blocurilor ANL. Ansamblul se pare că va fi gata la finele lui martie 2020.

City Centre Reșița vine cu un concept nou, confortul locuirii și, de asemenea, calitatea locuirii, astfel că acest condominiu va avea parcare privată, pază dar și soluții inteligente de locuire precum și de amenajarea interioară a apartamentelor, cu cele mai moderne piese de mobilier de pe piață. Desigur, mult mai multe detalii pot fi găsite pe City Centre Reșița.

Ansamblul rezidenţial va cuprinde apartamente cu două şi trei camere, pe o suprafaţă totală de 5.600 metri pătraţi. Termenul de finalizare este estimat pentru 31 martie 2020 când se estimează că va fi primit primul locatar.

Sursa: Realitatea de Reșița

Leave a reply