Cunoscutul om de afaceri timișorean Romeo Dunca investește în Reșița într-un ansamblu rezidențial chiar în centrul orașului. City Centre Reșița este un proiect început în urmă cu ceva ani de către Banat Real Estate și preluat de la Ioan Popa de către Dunca.

Revitalizarea zonei și conceptul exclusivist al locuințelor din acest ansamblu rezidențial a prins rapid la reșițeni și, în doar câteva luni de la reluarea lucrărilor, au fost contractate deja 20% din apartamentele City Centre.

Se pare că situația i-a surpins pe acționari, care nu sperau să vândă așa de mult în timp atât de scurt și aceștia se pare că ar fi luat decizia să crească prețurile pentru apartamentele din City Centre Reșița, cel mai probabil din luna septembrie. Desigur, creșterea nu-i va afecta pe cei ce au contractat deja sau sunt pe cale să contracteze un apartament acolo dar, cel mai probabil din toamnă, prețurile se vor schimba față de oferta actuală.

Contactată de către publicația noastră, conducerea companiei nu a dorit să comenteze sub nicio formă informația, limitându-se să spună că toate informațiile despre proiect sunt pe pagina de internet a acestuia sau pe pagina de facebook.

Sursa: Realitatea de Reșița

Leave a reply