O femeie de etnie romă, care participa la o nuntă, a fost accidentată mortal de o mașină, în noaptea de joi spre vineri, în Reșița. Nuntașii i-au bătut pe șofer și pe un pasager din mașină, iar apoi au mers la spital, unde au făcut scandal. A fost necesară intervenția jandarmilor și mascaților.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Caraș-Severin, accidentul a avut loc joi seara, pe DN 58, la ieșire din Reșița. Din primele cercetări, s-a stabilit că o femeie de 64 de ani, din Bocșa, a traversat strada prin loc nepermis și fără să se asigure, moment în care a fost accidentată mortal de o mașină care circula regulamentar dinspre Caransebeș spre Reșița. La volanul autoturismului se afla un bărbat de 68 de ani, din județul Arad.

Conform unor surse judiciare, femeia era de etnie romă și participa la o nuntă. În momentul în care rudele acesteia și nuntașii au văzut ce s-a întâmplat, s-au năpustit asupra șoferului și pasagerului aflat pe scaunul din dreapta, pe care i-au bătut. De asemenea, mașina a fost vandalizată.

Cele două persoane aflate în mașină au fost transportate la Spitalul Județean Reșița pentru îngrijiri medicale, având mai multe traumatisme, iar șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Între timp, aproximativ 150 de persoane care participau la nuntă au mers la Spitalul Județean Reșița, unde au făcut scandal, fiind nevoie de intervenția jandarmilor și a Detașamentului de Poliție pentru Intervenție Rapidă pentru calmarea spiritelor.

„Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei. Scandalul a fost aplanat, s-a efectuat cercetarea la fața locului. Se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, loviri și alte violențe și distrugere, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs evenimentul”, a arătat IPJ Caraș-Severin.

Leave a reply