Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, în total, Ionel Boldea, principalul suspect în acest caz, a rănit, miercuri dimineaţa, cinci persoane. O a șasea, un bărbat, a fost ucisă.

Individul de 33 de ani a mers în parcul din oraşul Făget, unde, din senin, a atacat un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie, care făceau jogging. I-a lovit cu pumnii şi cu picioarele, dar şi cu o bâtă. Ca urmare a loviturilor primite, bărbatul a murit, iar femeia a suferit răni grave, aceasta fiind în comă, la spital.

Ulterior, potrivit poliţiştilor timişeni, bărbatul a plecat cu bicicleta cu care venise în parc, pe care nu a furat-o, aşa cum fusese informaţia iniţială, către localitatea Temereşti. Pe drum, tânărul a întâlnit un tractor, în care se aflau două persoane, respectiv o femeie şi un bărbat, care mergeau la câmp. Individul i-a bătut şi pe aceştia, apoi, bărbatul s-a întâlnit cu o femeie aflată în cârje, pe care, de asemenea, a lovit-o.

La un moment dat, bărbatul a ajuns în curtea unui localnic din Temereşti, de unde a furat o maşină. În momentul în care a dorit să iasă din curte cu autoturismul, individul a lovit cu maşina un alt bărbat.

Niculina-Claudia Julea, medic primar în cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că trei dintre victimele bărbatului, toate bătute cu o bâtă, au ajuns în unitatea medicală.

Printre acestea se numără şi soţia bărbatului ucis în parcul din Făget, care a fost transportată la Timişoara cu elicopterul SMURD, fiind în comă.

„Au fost aduse la Timişoara trei victime, trei persoane de sex feminin, vârstnice toate trei. Una este în stare gravă, în comă, intubată. Cea de-a doua este tot în stare gravă, nu este intubată, este conştientă, cooperantă, cu traumatism cranio-cervical şi de torace superior. Cea de-a treia pacientă are un traumatism cranian mai uşor. Toate trei pacientele au fost agresate cu o bâtă, nu sunt înjunghiate. Una dintre ele, cea cu traumatism cranio-cervical, după ce a fost lovită cu bâta, agresorul i-a înfipt-o în gât”, a afirmat medicul Niculina-Claudia Julea.

Deocamdată, nu se ştie care sunt cauzele care au determinat comportamentul bărbatului, nefiind exclusă posibilitatea ca acesta să fi consumat alcool sau droguri.

Leave a reply