Deși premierul Viorica Dăncilă n-a avut loc la Summitul de la Sibiu, explicația fiind că fiecare țară are un singur reprezentant, totuși în încăpere a fost și un reprezentant extrem de medaliat și unanim apreciat al județului Caraș-Severin.

Este vorba de celebra apă minerală Aura din Munții Dognecei, care se îmbuteliază la Ocna de Fier și care a fost pe masa șefilor de stat și de guvern prezenți la Sibiu. ”Aur’a la EU Summit Sibiu 2019. Suntem onorati pentru prezenta la Summit alaturi de liderii Europei. Va multumim pentru alegerea facuta si uram la randul nostru La Multi Ani, Europa! Si EU Yes la vot!” au scris reprezentanții companiei pe pagina de facebook a celebrei Aura.

Apa Aur’a provine din Izvorul Ursoanea, situat la Ocna de Fier (județul Caraș Severin), la poalele Masivului Cracul de Aur din Munții Banatului. Izvorăște din munte și ajunge la suprafaţă filtrată natural prin straturi de nisip, pietriş cu nisip, bolovănişuri, argile şi pământ vegetal. Acest proces natural îi atribuie proprietăţi unice: pH 8.28, conţinut de coloizi de aur şi argint, absenţa materiilor organice.

Din dorința de a păstra nealterate aceste proprietăți, îmbutelierea se realizează la sticlă, conform standardelor de calitate, într-o fabrică modernă, pe o linie complet automatizată, situată în imediata apropiere a izvorului scriu producătorii pe pagina de internet a produsului.

Izvorând într-o zonă fără activități industriale, agricole sau turistice, la mii de hectare distanță de posibile surse de poluare, apa Aur’a este o binecuvântare a naturii.

Aur’a prezintă un cumul de calităţi vitale pentru sănătate cu beneficii extraordinare pentru consumator, sursă de sănatate care purifică trupul şi asigură vitalitate şi longevitate. Proprietățile pe care le prezintă datorită compoziției unice o plasează pe piața apelor de lux la nivel mondial. Aur’a se distinge din mulțimea și diversitatea mărcilor de apă minerală, regăsindu-se printre cele mai exclusiviste ape potabile din lume, mai scriu producătorii.

Recunoașterea națională și internațională ne onorează

Analizele de laborator, realizate în rețeaua de laboratoare Wessling, cu sediul central în Altenberge (Germania) și în Laboratorul de Spectometrie de Masă, Cromatografie și Fizica Ionilor din cadrul prestigiosului Institut Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Tehnologii Izotropice și Moleculare din Cluj Napoca, relevă indicatori chimici și microbiologici fără egal comparativ cu alte ape comercializate.

Aur’a este singura apă din România premiată cu trei stele de aur la Bruxelles, în 2016 și 2017, cu distincția Superior Taste Award, de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate. De asemenea, Aur’a este singura apă din România desemnată din 2016 Trust Mark și partener strategic al Uniunii Camerelor de Comerț Bilaterale din România, se poate citi pe Apa de aur.

Leave a reply