Arhivă

Marţi începe METAL SHOW & TIB la Romexpo! Cel mai mare târg tehnic din ultimii zece ani din România!

METAL SHOW & TIB 2019, cel mai mare târg tehnic din ultimii 10 ani din România, începe marţi la Romexpo, Bucureşti.

Între 14-17 mai, timp de patru zile, cele mai puternice companii din industrie te aşteaptă la METAL SHOW & TIB cu PREMIERE şi OFERTE DE NERATAT .

METAL SHOW & TIB reprezintă o unificare a pieţei târgurilor industriale şi o ocazie unică de a vă documenta direct de la specialişti, de a compara oferte, de a face achiziţii şi de a identifica noi parteneri de afaceri. Târgul oferă acces la tehnologii de ultimă generaţie, la cele mai noi tendinţe din industrie şi numeroase beneficii atât pentru expozanţi, cât şi pentru vizitatori.

Ce vei găsi numai la METAL SHOW & TIB:

  • Lideri din industrie precum Amada , Trumpf, Iscar, Bystronic, Fanuc, GreenBau, Mazak, Salvagnini, Mapal, Ceratizit şi mulţi alţii

 

  • 180 companii din 14 ţări: Belgia, Bulgaria, China, Elveţia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Republica Cehă, România, Spania, Turcia şi Ungaria, care ocupă o suprafaţă expoziţională de 000 mp

 

  • Peste 280 brand-uri de renume din următoarele domenii: prelucrarea tablelor, prelucrări prin aşchiere, debitare cu laser, plasma şi jet de apă, scule de precizie şi dispozitive de prindere, automatizări şi robotică, sudură, soluţii CAD-CAM, tratamentul suprafeţelor, prelucrări mecanice, inginerie electrică şi energetică, inginerie mecanică, pompe, compresoare şi componente, hidraulică, furnizori industriali, soluţii SMART FACTORY şi Industrie 4.0.

 

  • Demonstraţii LIVE pe 6 lasere industriale şi peste 90 de utilaje în funcţiune care vor oferi un adevarat show tehnologic.

 

 

  • Conferinţa Tehnologii Smart pentru Prelucrarea Metalelor care creează un cadru specializat de networking între firmele/instituţiile/asociaţiile de profil şi specialiştii din industrie.

Accesul în cadrul evenimentului se face GRATUIT pe baza înregistrării online. Vizitatorii pot descărca invitaţia gratuită pe www.metalshow-tib.ro.

Program de vizitare, ROMEXPO, Pavilion B2:

14 – 16 mai 2019: 09.00 – 17.00

17 mai 2019: 09.00 – 16.00

 

Vino să simţi puterea tehnologiei la METAL SHOW & TIB 2019 – între 14-17 mai, la Romexpo-Bucureşti!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts