A treia oară a fost cu noroc pentru Liceul Teoretic ”Traian Vuia” din Reșița, după două decizii de desființare a clasei cu profil sportiv în anul școlar 2019-2020, Consiliul de Administrație al ISJ Caraș-Severin a demonstrat că trece peste disputele politice și este atent la elevii care fac performanță și au aprobat solicitare conducerii liceului.

Prima solicitare a fost făcută în anul 2018 și ea a fost respinsă de CA al ISJ de la acea vreme. Liceul a făcut un memoriu la Ministerul Educației care a plasat decizia la nivelul Inspectoratului Județean care, în urmă cu doar câteva săptămâni, a avizat, din nou, negativ solicitarea conducerii liceului. După instalarea noii conduceri, Consiliul de Administrație a reanalizat cererea cu pricina și a admis înființarea unei clase cu profil vocațional, sport (handbal-mozaic), clasă ce va avea 28 de locuri.

Conducerea ISJ a avut în vedere solicitările celor 28 de părinți depuse la dosar dar și multele diplome ce evidențiau performanțele handbalistice ale elevilor în cauză.

Leave a reply