Home / Banat / Și în 2019 va fi clasă cu profil sportiv la ”Traian Vuia”

Și în 2019 va fi clasă cu profil sportiv la ”Traian Vuia”

A treia oară a fost cu noroc pentru Liceul Teoretic ”Traian Vuia” din Reșița, după două decizii de desființare a clasei cu profil sportiv în anul școlar 2019-2020, Consiliul de Administrație al ISJ Caraș-Severin a demonstrat că trece peste disputele politice și este atent la elevii care fac performanță și au aprobat solicitare conducerii liceului.

Prima solicitare a fost făcută în anul 2018 și ea a fost respinsă de CA al ISJ de la acea vreme. Liceul a făcut un memoriu la Ministerul Educației care a plasat decizia la nivelul Inspectoratului Județean care, în urmă cu doar câteva săptămâni, a avizat, din nou, negativ solicitarea conducerii liceului. După instalarea noii conduceri, Consiliul de Administrație a reanalizat cererea cu pricina și a admis înființarea unei clase cu profil vocațional, sport (handbal-mozaic), clasă ce va avea 28 de locuri.

Conducerea ISJ a avut în vedere solicitările celor 28 de părinți depuse la dosar dar și multele diplome ce evidențiau performanțele handbalistice ale elevilor în cauză.

About admin

Check Also

Anunți Primăria Reșița privind plata taxei anuale a locurilor de parcare domiciliu/reşedinţă

                                                             ROMANIA                                                                                                                                    JUDETUL CARAS-SEVERIN                                                           MUNICIPIUL   RESITA            DIRECTIA …

Lasă un răspuns