Joi, 21.02.2019, la Liceul Tehnologic Berzovia, a avut loc expoziţia ,,Un mozaic artistic plin de culoare”, activitate cuprinsă în proiectul ,,Şcoala pentru toţi – şansa la o viaţă mai bună”.

În cadrul acestei activităţi au fost expuse obiectele realizate de elevii cuprinşi în grupul Mozaic artistic, din cadrul aceluiaşi proiect, ,,Şcoala pentru toţi – şansa la o viaţă mai bună ”. Pentru realizarea obiectelor, micuţii artişti au folosit materiale  reciclabile, dar şi tehnici precum quilling sau origami. Rezultatele au fost uimitoare şi părinţii, cadrele didactice şi alţi elevi ai şcolii au fost încântaţi de munca acestor micuţi talentaţi.

,,Acest proiect este o oportunitate de a spori capacităţile şi abilităţile elevilor din domenii variate, proiectul cuprinzând nu doar domeniul arte. Totodată oferă elevilor posibilitatea de a învăţa lucruri noi, într-un mediu mai relaxat, aceştia venind cu drag la activităţile desfăşurate. ,,Şcoala pentru toţi – şansa la o viaţă mai bună” – este un proiect amplu care oferă numeroase beneficii şcolii noastre, comunităţii noastre, iar elevilor noştri plăcerea de a sta cu drag la şcoală. ” afirmă coordonatorul activităţilor de proiect, director prof. Miholcea Dan Alexandru

Aşadar, şi micuţii pot fi artişti desăvârşiţi!

articol scris de MARIA STELA DRĂGOI – prof. înv. preşcolar şi primar – Liceul Tehnologic Berzovia

Leave a reply