Home / Arad / ANSVSA: Un tip de file somon afumat, retras de la comercializare din Carrefour

ANSVSA: Un tip de file somon afumat, retras de la comercializare din Carrefour

Societatea Negro 2000 SRL procedează joi la retragerea de la comercializare a produsului „File de somon afumat 140g”, urmare evidențierii prezenței Listeria monocytogenes, a informat joi Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

„Lotul de produs supus rechemării de la consumator este următorul: – Lot 51 C / DLC 04.02.2019 – Cod EAN : 5941330014327. Se recomandă persoanelor care dețin produse din lotul menționat mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele Carrefour de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, menționează reprezentanții Autorității în anunț.

Listerioza se poate manifesta cu simptome asemănătoare gripei, precum febră, dureri musculare, greață, vomă și dureri gastrice.

În plus, aceasta poate cauza probleme de sănătate, dacă persoană este însărcinată sau dacă are un sistem imunitar slăbit.

Pentru informații suplimentare, ANSVSA recomandă să fie contactați reprezentanții Carrefour România.

About Mediafax

Check Also

Fostul primar al Timişoarei, Nicolae Robu, a fost infectat cu SARS CoV-2: Am încasat virusul în una din ultimele zile de mandat. Asta aşa, ca să nu plec “cu mâna goală”, nu?!

Fostul primar al municipiului Timişoara, Nicolae Robu, a anunţat că a trecut cu bine peste …

Lasă un răspuns