Teodora este o minune de fetiță de 7 ani. Ea nu-l așteaptă pe Moșu acasă ci într-un salon de spital din Genova, datorită problemelor de sănătate pe care le are.

Teodora este obișnuită cu spitalele, căci de mică a fost mai mereu internată la spitalul de copii din Timișoara acolo unde medici inimoși și dedicați au încercat să o salveze pe Teodora. Cu cea au avut și cu ce au putut. Din păcate, abia după ce a ajuns în Italia s-a dovedit că diagnosticul inițial nu era corect.

Doar că Genova nu este Timișoara iar familia ei face eforturi mari să fie lângă micuța care nu vrea să cedeze lupta. Și familia are acum nevoie de ajutor.

”Vă trimit acest mesaj în speranța că îl citiți, fiindcă am nevoie de ajutorul vostru. Am o fetiță de 7 ani și 7 luni care în luna septembrie a facut transplant de măduvă în Genova, Italia.

Încă din prima zi de viață s-a luptat cu o boală grea. Am stat la Timișoara în acești ani cu diagnostic greșit, iar în martie 2018, am ajuns în Italia unde am descoperit această boală care se trata doar cu transplant de măduvă de la donator străin, boala fiind mielodisplazie.

M-am luptat din răsputeri să adun câțiva bănuți de la oameni ca să putem sta aici pe cheltuiala noastră. Până acum m-au ajutat oamenii. Acum câteva zile am primit vestea că tratamentul pe care l-a facut pentru acceptarea transplantului a funcționat doar pe jumătate și trebuie să înceapă altul, deci alte câteva luni în spital. Ne descurcăm greu. Plătim chirie 350€ de acum, până acum stând la o asociație de voluntariat.

Și sunt și multe cheltuieli. Vă rog, acum, înainte de Crăciun să faceți o faptă bună pentru noi și să scrieți un articol despre povestea noastră și poate cineva se îndură să ne trimită câțiva bănuți. Am creat și un grup de facebook „Din inimă pentru Teodora” unde am prezentat cazul de la început” ne scrie Andreea Teodorescu, mama Teodorei.

Cei doi părinți ai Teodorei sunt din Lăpușnicu Mare și Caransebeș.

Cine poate să ajute are la dispoziție conturile:

RO30BTRL01101201706639XX (cont lei)

RO72BTRLEURCRT0070663901 (cont euro), ambele pe numele Teodorescu Andreea deschise la Banca Transilvania.

Leave a reply