Arhivă

CUPA “SF. NICOLAE” editia a X a – DETA – 08.12.2018 – handbal fete

Sâmbătă, 8 Decembrie, micuțele handbaliste de la Golden Kids Bocșa au participat la ultimul turneu de anul acesta, ce-a de-a zecea ediție a Cupei „Sf. Nicolae” din Deta. Au participat patru echipe, AS Colț Alb Reșița, Șc. Gimn. Jamu Mare, ACS Golden Kids Bocșa și gazdele de la Liceul Tehnologic „Sf. Nicolae” din Deta.

Dacă anul trecut fetele de la Bocșa au dus trofeul la Bocșa, anul acesta cupa a rămas acasă, la Deta, în urma unui meci demn de orice finală, într-o atmosferă senzațională, sala de sport din Deta fiind „invadată” de părinții și susținătorii echipei bocșene, aceștia fiind cei mai numeroși, „înarmați” cu trâmbițe, tobe, eșarfe și steaguri.

Din păcate doar neșansa și un portar într-o zi bună a făcut ca mingea să nu intre în poartă, nici măcar din loviturile de la 7 metri. Podiumul a fost completat de reșițencele de la AS Colț Alb. “Pentru ca participarea la această competiție să fie posibilă trebuie să MULȚUMIM părinților acestor fete minunate, care și-au pus la dispoziție timpul lor, mașinile și combustibilul, MULȚUMIM că ne sunteți alături de fiecare dată când este nevoie!” – ne-a declarat CLAUDIU MURESAN (vicepresedintele clubului).

Faci un comentariu sau dai un răspuns?
Related Posts