Vicepreședintele Flavius Nedelcea spune că regretă plecarea lui Ion Mocioalcă din PSD Caraș-Severin și crede că partidul va trebui să se regrupeze în jurul primvicepreședintelui.

”Luam act cu regret de plecarea președintelui Ion Mocioalcă de la conducerea PSD Caras-Severin și din rândurile partidului nostru, după perioada îndelungata în care a condus organizația județeană și a avut responsabilități politice și parlamentare, de anvergură națională și județeană.

În același timp, suntem conștienți că relațiile politice chiar în interiorul aceluiași partid, trebuie sa se bazeze pe umanism, amenitate, principialitate și liberul arbitru, astfel încât, fara a ieși dintr-o etica democratică, trebuie să înțelegem și să nu dezavuăm la modul retrograd, vetust, acest gest. Sunt momente în viața fiecărui om în care anumite conjuncturi relaționale pot depăși imperativele momentului și dimpotrivă, pot determina acțiuni de un anumit tip pe care nu toată lumea îl înțelege imediat. Într-o astfel de matrice conjuncturală punem și acest eveniment. El nu este de natură să bulverseze peste măsură administrația județului și nici organizația județeană. Rămân pe loc, dar în dinamica progresiva, suficiente valori umane și organizaționale care sa imprime lucrurilor rămânerea pe făgașul cel bun” scrie Flavius Nedelcea, vicepreședintele CJ CS pe contul său de facebook.

Nedelcea crede că filiala ar trebui preluată de Ioan Crina, cel care a pierdut Reșița care să conducă în tandem cu Silviu Hurduzeu. ”Nu ne rămâne decat că împreună cu domnul Ion Crina, care prin Statut va asigura conducerea interimară a organizației județene și alaturi de președintele Consiliului Judetean Caras-Severin, domnul Silviu Hurduzeu sa asiguram liniștea organizației județene și liniștea administrativă a județului, sa găsim cele mai bune soluții pentru a asigura un climat organizatoric liniștit și curat pentru alegeri normale și cinstite in cadrul organizatiei judetene de partid și să lăsăm deschise toate porțile de colaborare cu celelalte formațiuni politice, pentru binele județului nostru” mai crede Nedelcea.

Un comentariu foarte interesant are liderul PSD Moldova Nouă, Nelu Zaberca: ”Demisiile celor doi (puciști) deputați, a devenit știrea zilei de azi in presa județeană si nu numai.

Acum,să vă spun câte ceva despre așa zisa demisie.
-Spânu, și-a dat demisia din slugarnicia față de Mocioalcă, să nu uităm relația lor ce implică stațiile Petrom din județ, Spânu, Nedelcea,Mocioalcă. Totuși…Spânu are 70 de ani,ce viitor politic m-ai avea ???.
-Mocioalcă, a fost alungat de proprii PRIMARI ,ORGANIZAȚII si MEMBRII de PARTID .Motivul …nu-l va spune niciodată. Dar…vă spun eu câteva din motive.
-Toți primarii,,răzvrătiți,,făceau anticameră pe la ușă Dir de la Deconcentrate.De ce ? pt că, acei dir și-au cumpărat posturile (se vb prin târg),deci….răspundeau doar comenzilor venite de la Mocioalcă.
-Toți, dar toți oamenii lu Frunză verde au rămas pe funcții,s-au au fost pusi pe funcții. Oamenii de PARTID…stând pe tușă.
-Sa folosit de PRIMARI si Organizații pt a-și negocia diferite funcții de conducere la București, voia Ministru Apărării, el fiind contra partidului, vz Grindianu, Tudose,Dragnea si Guvernul Dăncilă. Doar șantaja pt interese proprii.
-Toți banii aduși in județ, din fonduri europene nerambursabile s-au Guvernamentale AU fost aduși cu ajutorul Doamnei Luminița Jivan.
-A incercat, și chiar a reusit ,într-o oarecare măsura ,să dezbine Organizația PSD-ul lui din Caraș-severin ,si implicit să facă ca PRIMARII să fie împărțiți în PRIMARI mei si restul.
-După toate astea ,a organizat un Cex, unde a invitat primarii si dir de la Deconcentrate pt ai da girul sa semneze mult hulita scrisoare pt DEMITEREA președintelui Dragnea.
CEX-ul fiind insăilat cu oamenii slugarnici lui.70 la sută din ce-i prezenți, nu aveau drept de vot,si totuși Mocioalcă a semnat scrisoarea.De menționat că , scrisoarea a fost semnată inainte de organizarea CEX-ul lui județean.
-După cex,Mocioalcă invită o parte dintre PRIMARI la un restaurant ,unde….
ce sa vezi, ii prezent si Șeful poliției .
Are câteva discuții cu fiecare in parte si le aduce reproșuri, ba m-ai mult pe unii îi si amenință.
-TOATE acestea, duc la ,,răzvrătirea,,primariilor si a unora dintre Organizații ,care s-au săturat până peste cap de numirile lui in județ, si se alătură doamnei Deputat Luminita Jivan și demersurilor sale pt înlăturarea din funcția de președinte județean. Se merge la București, se vorbeste despre situația din județ, i-ar Dl Dragnea ne spune să rămânem uniți in jurul doamnei Deputat Luminita Jivan pt că in curând se va tranșa situația din județ.
-Deeeciiii,pt a evita o eventuală umilință ,Mocioalcă iese prin usa din spate a partidului apelând la demisie.
-‘Acum ,eu va spun ca inainte de toate , Mocioalcă a fost alungat cu ,,pietre,,după 20de ani de președinte județean, unde, a stat tot timpul in umbra lui Sorin Frunzăverde,el având in spate un partid puternic ca PSD ul.

Așa că ,Doamneajuta că ne-am scăpat de el” scrie acesta pe contul său de facebook.

Leave a reply