Reprezentanții MAI spun că un bărbat din Caraș Severin a încercat să intre într-o secție de votare înarmat cu un pistol cu bile de cauciuc. În urma verificărilor, s-a constatat că bărbatul se afla și sub influența băuturilor alcoolice, sens în care a fost sancționat potrivit legii.

Este vorba despre un bărbat identificat în apropierea Secției de Votare 165 din localitatea Băuțar. Polițiștii i-au confiscat arma, pe care o deținea legal și l-au sancționat contravențional.

„În județul Caraș Severin, polițistul care făcea parte din dispozitivul de pază al unei secții de votare, a observat un bărbat care avea asupra sa un pistol cu bile de cauciuc și care se pregătea să intre în secție. Acesta a fost condus la subunitatea de poliție, unde s-a stabilit că se afla sub influența băuturilor alcoolice, sens în care a fost sancționat contravențional conform legii privind regimul armelor și munițiilor care interzice purtarea armei sub influența băuturilor”, a declarat purtătorul de cuvânt al MAI, Monica Dajbog.

Următoarea informare a MAI privind incidentele de la referendum va avea loc la ora 18:00.

Leave a reply