Directorul Liceului Tehnologic ”Dacia” din Caransebeș și consilier local PSD a provocat duminică în jurul prânzului un accident grav pe o stradă din municipiu.
Oamenii legii din Caransebeș afirmă că duminică în jurul orelor 14.15 au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe str. Nicolae Bălcescu din localitate s-a produs un accident de circulație.
Consilierul local Florin Bogdea, în vârstă de 40 de ani, aflându-se la volanul unui autoturism care se deplasa dinspre gară înspre centrul orașului, ar fi pătruns și ar fi rulat cu mașina pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism condus regulamentar de un bărbat, în vârstă de 45 de ani, în care se afla familia sa, o femeie de 41 de ani și un băiat de 13 ani, toți trei din Lugoj, județul Timiș.
Polițiștii precizează că cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, fiind înregistrate rezultate negative (0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat).
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a celor patru persoane aflate în cele două autoturisme, acestea fiind transportate la Spitalul Municipal Caransebeș pentru investigații medicale.
În continuare se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

imagini: arhiva

Leave a reply