Stim cu totii ca nunta este un eveniment special din viata unei femei, dar si in viata barbatului de langa ea are aceeasi importanta. Pentru ca acest eveniment sa iasa asa cum ne-am dorit, de multe ori facem o multime de sacrificii si investitii.

Fie ne dorim o atmosfera electrizanta si angajam un DJ nunta extrem de scump, fie dorim un local de lux sau poate avem pretentii exotice in ceea ce priveste meniul. Toate acestea fac ca nunta sa fie o reala cheltuiala. Insa, aceasta trebuie si justificata intr-o anumita masura.

Ce credeti ca spun statisticile globale despre aceste cheltuieli de nunta? Sunteti interesati care este costul real al fiecarui aspect din cadrul unui asemenea eveniment? Cititi articolul in continuare pentru a afla!

Cat costa un DJ de nunta profesionist?

Stiati ca specialistii au calculat la nivel global cheltuielile in ceea ce priveste entertainment-ul, iar calculele releva faptul ca doar 5% din buget se investesc in asemenea activitati? Ei bine, in cadrul acestora intra si muzica si scenografia, chestiuni ce tin de DJ-ul angajat.  

Cu toate acestea, fiecare invitat este predispus de doua ori mai mult sa tina minte muzica sau modul in care s-a distrat la nunta, fata de orice alt aspect.

Asadar, 5% din bugetul unei nunti este extrem de putin pentru un DJ de nunta profesionist.

72% dintre mirese spun ca nu le-a ajuns timpul pentru pregatiri

Stim cat de dificile sunt femeile in combinatie cu stresul si cu termenele limita, mai ales cand vorbim de propria nunta. Ei bine, peste 70% dintre mirese se plang dupa nunta ca nu au avut destul timp pentru organizare.

Si, surprinzator sau nu, de abia dupa nunta aproape 100% dintre ele spun ca ar fi cheltuit cu siguranta MAI MULT BUGET PE DISTRACTIE! Iata ca acei 5% despre care spuneam par a nu fi suficienti pana si in ochii lor. Insa dupa nunta este deja prea tarziu.

Ganditi-va sa angajati un DJ de nunta profesionist, insa inaintea evenimentului. Nu plangeti dupa el atunci cand s-a terminat deja nunta.

81% dintre invitati spun ca isi aduc aminte cel mai usor DJ-ul sau trupa care a cantat

Atunci cand sunt intrebati, invitatii nu-si aduc aminte neaparat costumatia mirilor, meniurile sau pe cine au intalnit la nunta. Insa peste 80% din ei isi aduc aminte imediat trupa care a cantat sau DJ-ul angajat. Inca un plus pentru partea de entertainment. Se pare ca aceasta valoreaza mai bine decat jumatate de nunta, desi nimeni nu se gandeste sa investeasca mai mult de 5% in acest sens.

65% dintre miri aleg trupa in locul DJ-ului

DJ-ul nu mai este atat de cautat in zilele noastre. Mai multi oameni tind sa aleaga o trupa care sa mentina atmosfera. Eventual, foarte multi aleg sa angajeze o trupa care canta live. DJ-ul reprezinta insa a doua optiune, imediat in top.

Care este costul real al unui DJ de nunta in lume?

Specialistii au calculat media pe costul unui DJ, iar aceasta a reiesit in jurul a 1500$ pentru 4 – 5 ore de entertainment. Insa preturile pot ajunge si la 3.5 milioane de dolari, in functie de nunta si de invitati. Totusi, majoritatea oamenilor plateste intre 500 – 1500 dolari pe o reprezentatie a unui DJ de nunta.

 

Leave a reply