Cei cinci elevi care se pregătesc să devină subofițeri vor fi implicați în misiuni ale structurilor de ordine publică desfășurate de unitățile Inspectoratului la nivelul județului.

”În perioada 08 ianuarie – 08 mai a.c., patru elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Alexandru Ghica“ Drăgăşani şi un elev al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni îşi desfăşoară stagiul de practică prevăzut în programa de învăţământ la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin.

Cei cinci elevi urmează un program de acomodare privind specificul inspectoratului şi misiunile executate de acesta, după care vor fi repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică ale unităţii din localităţile Reşiţa, Moldova Nouă şi Caransebeş”, precizează purtătorul de cuvânt al IJJ Caraș-Severin, Marius Săndules

În cadrul misiunilor în care sunt planificați în județ cei cinci tineri au posibilitatea să îşi pună în practică noţiunile teoretice dobândite în timpul orelor de curs fiind îndrumați jandarmi cu experienţă în activitatea profesională. Cei cinci elevi jandarmi vor absolvi instituţiile de învăţământ în luna iulie a acestui an.

 

Leave a reply